ALMAZARAS de la SUBBETICA  - RINCON DE LA SUBBETICA BIO OLIWA Z OLIWEK EXTRA VIRGIN
 500ML
ALMAZARAS de la SUBBETICA  - RINCON DE LA SUBBETICA BIO OLIWA Z OLIWEK EXTRA VIRGIN
 500ML

ALMAZARAS de la SUBBETICA - RINCON DE LA SUBBETICA BIO OLIWA Z OLIWEK EXTRA VIRGIN, 500ML

Obecnie brak na stanie
89,00 zł
Brutto

CENA WYSYŁKI OD 9,99 ZŁ

Opis produktu

Najlepsza oliwa świata. Blisko 400 międzynarodowych nagród. Numer 1 na świecie wg rankingu World’s Best Olive Oils. Nie ma wątpliwości: Rincón de la Subbética to bezdyskusyjny mistrz – najlepsza z najlepszych oliw, absolutne arcydzieło smaku i zapachu.

Wyjątkowość Rincón de la Subbética to efekt m.in. ekstremalnie wymagającej selekcji. Oliwę tłoczy się wyłącznie w pierwszych dniach zbiorów oliwek Hojiblanca – w momencie gdy mają one najpełniejsze walory. Hojiblanca to unikatowy szczep, pielęgnowany przez ekspertów dbających o niego przez cały rok. W efekcie powstająca z niego oliwa to kulinarne arcydzieło, przeznaczone dla najbardziej wymagających odbiorców. To esencja wszystkiego, co w oliwie najlepsze: starannie wyselekcjonowanych owoców, pierwszego tłoczenia, ekologicznej uprawy, wyjątkowego smaku i zapachu.

Aromat: bardzo intensywny, owocowy. To wyjątkowe połączenie cytrusów oraz ziołowych nut tymianku i mięty, ale też tych budzących skojarzenia z warzywami, np. pomidorami. Niesamowita wielość aromatów.

Smak: świeży, błyskawicznie pobudzający kubki smakowe orzechową zielenią, gorzką, a zarazem pikantną, średnią intensywnością. Jest to oliwa doskonale harmonijna w smaku, złożona, ale też zrównoważona.

Idealna do: spożycia na surowo, tostów, smażonego sera oraz potraw dla smakoszy: sałatek, mięsa, ryb i dań specjalnych.

Rincón de la Subbética:
· Arcydzieło przeznaczone dla osób, które nie akceptują kompromisów
· W 100% ekologiczna oliwa extra virgin
· Absolutnie bezbłędny smak i zapach
· Najczęściej nagradzana oliwa w historii Hiszpanii (392 międzynarodowe wyróżnienia)

Cechy sensoryczne:
cechy sensoryczne

Zobacz również opis producenta.

Najlepsza oliwa świata. Blisko 400 międzynarodowych nagród. Numer 1 na świecie wg rankingu World’s Best Olive Oils. Nie ma wątpliwości: Rincón de la Subbética to bezdyskusyjny mistrz – najlepsza z najlepszych oliw, absolutne arcydzieło smaku i zapachu.

Wyjątkowość Rincón de la Subbética to efekt m.in. ekstremalnie wymagającej selekcji. Oliwę tłoczy się wyłącznie w pierwszych dniach zbiorów oliwek Hojiblanca – w momencie gdy mają one najpełniejsze walory. Hojiblanca to unikatowy szczep, pielęgnowany przez ekspertów dbających o niego przez cały rok. W efekcie powstająca z niego oliwa to kulinarne arcydzieło, przeznaczone dla najbardziej wymagających odbiorców. To esencja wszystkiego, co w oliwie najlepsze: starannie wyselekcjonowanych owoców, pierwszego tłoczenia, ekologicznej uprawy, wyjątkowego smaku i zapachu.

Aromat: bardzo intensywny, owocowy. To wyjątkowe połączenie cytrusów oraz ziołowych nut tymianku i mięty, ale też tych budzących skojarzenia z warzywami, np. pomidorami. Niesamowita wielość aromatów.

Smak: świeży, błyskawicznie pobudzający kubki smakowe orzechową zielenią, gorzką, a zarazem pikantną, średnią intensywnością. Jest to oliwa doskonale harmonijna w smaku, złożona, ale też zrównoważona.

Idealna do: spożycia na surowo, tostów, smażonego sera oraz potraw dla smakoszy: sałatek, mięsa, ryb i dań specjalnych.

Rincón de la Subbética:
· Arcydzieło przeznaczone dla osób, które nie akceptują kompromisów
· W 100% ekologiczna oliwa extra virgin
· Absolutnie bezbłędny smak i zapach
· Najczęściej nagradzana oliwa w historii Hiszpanii (392 międzynarodowe wyróżnienia)

Cechy sensoryczne:
cechy sensoryczne

Zobacz również opis producenta.

8423397141965

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Produkt dodany do listy życzeń
Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Akceptuj Więcej informacji Odrzuć