CENA WYSYŁKI OD 9,99 ZŁ
Zamówienia złożone do godziny 11:00 są wysyłane tego samego dnia (w dni robocze).
Passata pomidorowa - idealny przecier pomidorowy z najwyższej jakości pomidorów
Jeśli w grę wchodzi włoska doskonałość, wysublimowany smak i wyjątkowe doznania smakowe, to jak najbardziej w naszej włoskiej kuchni nie powinno zabraknąć takiej właśnie passaty pomidorowej, która to odgrywa kluczowe znaczenie. Może być ona bazą dla zupy pomidorowej, podstawą sosów do makaronów czy niezbędnego elementu do pizzy. Wykorzystanie świeżych pomidorów, które pochodzą z małych farm we Włoszech i które to są przetwarzane w kilka godzin po ich zerwaniu, decydują o niezwykłym smaku takiej właśnie passaty.
Pulpa pomidorowa w najlepszym wydaniu
Passata, pulpa i przecier - każde z tych rozwiązań stanowi odpowiedni produkt, dzięki któremu zrobimy sos do gołąbków, przygotujemy spaghetti czy inne włoskie danie z mięsem z passatą w roli głównej. Skład i właściwości tego produktu sprawiają, iż chce się ją mieć i na nią właśnie stawiać. Przetwory pomidorowe odgrywają kluczowe znaczenie. Wywodzą się z kuchni włoskiej i w każdej postaci i zestawieniu, zachęcają do tego, aby ich właśnie spróbować. Ta passata pomidorowa ma niezwykłe właściwości, doskonały skład i niską kaloryczność. Można z nią eksperymentować na wiele sposobów, bowiem ma ona szerokie zastosowanie w kuchni. Taka passata jest zdecydowanie zdrowsza, niż klasyczne, sklepowe produkty. Różni się od przecieru, który ma mniej składników odżywczych, podlega długiej obróbce termicznej i który ma mniej witamin i minerałów. Ta passata jest gęsta i mocna. Chcąc wykorzystać ją do dań, wystarczy minimalna ilość soli, czosnek lub zioła, by uzyskać naprawdę smakowity dodatek do wielu dań.
Przepis na passatę pomidorową - zawarty w jednej butelce produktu
Istnieje wiele przepisów na passatę, którą można wykonać samodzielnie w domu. Z kolei te sklepowe, często są mocno przetworzone, maja konserwanty i są wzbogacone różnymi smakowymi dodatkami. Ta passata to absolutnie naturalne składniki, których przepis jest skrupulatnie powtarzany od wielu już lat, dostarczając klientom wyśmienicie passaty do codziennego ich wykorzystania w kuchni. Dobre, zdrowe jedzenie, to kluczowy element, a nasze produkty takimi właśnie są.
Passata pomidorowa a przecier pomidorowy czy koncentrat pomidorowy - różnice
Wyjątkowość tego produktu wynika przede wszystkim z najwyższej jakości pomidorów i najlepszej technologii produkcji. Dzieje się tak za sprawą wieloletniego doświadczenia i ogromnej wiedzy samych producentów. Ta passata nie jest w stanie równać się z żadną inną, podobnie, jak w przypadku przecierów czy koncentratów, bowiem jest ona po prostu najlepsza.
Sięgnij po passatę pomidorową - najlepszy wybór
Oferowana passata to produkt z najwyższej półki. Po jej zakupie, należy trzymać ją w zamkniętym, chłodnym i suchym miejscu, a po otwarciu w lodówce do kilku dni. Żywność przetworzona jest mniej zdrowa, a do tego ilość w niej dodatków powoduje ogromne dla organizmu szkody. Chcąc więc zmian w swoim codziennym menu, możesz wzbogacić swoje dania o taki właśnie produkt od Ursini. Nie kupisz ich w zwykłych sklepach spożywczych, ale tylko i wyłącznie w naszym sklepie online. Surowe pomidory to podstawowy składnik tej pasty, która w połączeniu z niewielką ilością soli, daje ten wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju smak. Co więcej, pomidory w diecie wzmacniają odporność, działają moczopędnie i antynowotworowo oraz wykazują silne właściwości prozdrowotne. Są łatwo przyswajalne w każdej postaci, w tym właśnie i w postaci takiej pasty pomidorowej.